Mide bulandıran cinayet! Parçalanmış kafa ve uzuvlar bulundu...

Mide bulandıran cinayet! Parçalanmış kafa ve uzuvlar bulundu...

Malezya'nın Sungai Buloh şehrinde görenlerin kanının çekilmesine yol açan bir olay yaşandı. Otoyolun yanında bulunan bir valizin içinden çıkanlar şoka uğrattı.

Söz konusu valizi gören vatandaşlar polisi aradı. Kısa sürede şüpheli bavulun olduğu konuma gelen Malezya polisi, gerekli önlemleri aldıktan sonra bavulu açtı.

PARÇALANMIŞ KAFA VE UZUVLAR BULUNDU

Pis kokuların yayıldığı bavuldan parçalanmış kafa, bacak ve kollar bulundu. Ekipler bütün uzuvların gövdeden ayrıldığını belirlerken gövdenin uzuvlardan birkaç metre ileride bulunduğu aktarıldı.

Korkunç olayla ilgili açıklama yapan ekipler cesedin Malezya saati ile 11.45 civarında bulunduğunu söyledi. Olay yerinde herhangi bir kimlik de bulunmadığını vurgulayan polis şunları söyledi:

"Maktülün kimliğini henüz belirleyemedik. Davayı, Ceza Kanunu'nun 302. maddesi kapsamında cinayet olarak sınıflandırdık."

ŞÜPHELİ BULUNAMADI

Feci şekilde öldürülen şahsın cansız bedeni ise otopsiye götürüldü. Burada yapılan çalışmalarda kesin bir bıçak veya başka bir cihazla kesildiği belirlenen kişinin bir turist olduğu ihtimali üzerinde duruluyor.

Otopsi sonrası açıklamalarda bulunan ekipler, kurbanın bir erkek olduğunu, ölmeden önce işkence ve çok sayıda darbe aldığını belirtti. Söz konusu şahsın kimliğinin tespit edilmesi için çalışmaların devam ettiğini de belirtilirken henüz herhangi bir şüphelinin tespit edilemediği de kayıtlara geçti.