Milan'dan, Trabzonspor'a ret

Milan'dan, Trabzonspor'a ret

Yeni teknik direktörü Vahid Halilhodzic’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, savunmanın soluna aradığı ismi İtalya’da buldu.

Hücuma da katkı sağlayabilecek kanat beki arayan Boşnak çalıştırıcının onay verdiği Kevin Constant için Milan ile görüşmelere başlayan Trabzonspor’un teklifi, yeterli bulunmadı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Gine asıllı Fransız yıldız için Milan’a 2 milyon Euro öneren bordo-mavili ekibe, teklifi arttırması yönünde talep geldi. Gine asıllı Fransız yıldız için 5 milyon Euro isteyen Milan ile pazarlıklar sürüyor.

Güçlü fiziği ile dikkat çeken ve sık sık hücuma destek vermesi ile tanınan Constant’ın aradığı isim olduğunu yönetime bildiren Halilhodzic’in, ne pahasına olursa olsun transferin bitirilmesini istediği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Milan’da fazla forma şansı bulamayan 27 yaşındaki savunmacının da Trabzonspor’a gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

Geçtiğimiz sezon 8 milyon Euro’ya Genoa’dan transfer edilen Constant, Milan forması ile 20 lig maçında görev almış, bir asist yapma başarısı göstermişti.