Mudanya EMİTT'te görücüye çıktı

Mudanya EMİTT'te görücüye çıktı

Turizm alanında çalışmalarını hızlandıran Mudanya Belediyesi, Trawel Turkey Fuarı’nın ardından İstanbul’da düzenlenen Uluslararası EMİTT Fuarı’nda yerini aldı.

Mudanya Belediyesi
bu yıl 19’uncusu düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMİTT) katıldı. 70’den fazla ülkenin katılım sağladığı EMITT Fuarı’nda 'Barışın ve Kardeşliğin Başkenti' sloganı ile yerini alan Mudanya Belediyesi, ilçenin tarihi değerleri olan Mudanya Mütarekesi, Girit Danteli ve tarihi evlerin yanı sıra Tirilye tipi zeytin ve zeytinyağını fuarda tanıtıma sundu. Dünyanın 5’inci büyük fuarı olan EMITT’i Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, eşi Gülbahar Türkyılmaz ve CHP Mudanya Kadın Kolları üyeleri birlikte ziyaret etti. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli ile Mudanya Belediyesi Meclis Üyesi ve Kültür Komisyonu Başkanı Hüseyin Esen’in görevli olduğu fuarda ziyaretçiler Mudanya’ya davet edildi.

EMiTT Fuarına Mudanya Belediyesi’nin ilk kez katıldığını ifade eden Esen, “5 personel ve Mudanya’da Turizm Otelciler Birliği üyesi arkadaşlarımız ile katılım sağladık. Mudanya'da turizminin gelişmesini sağlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Fuara eşi ile birlikte katılan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Fuara katılmamız bizim için çok önemliydi. Mudanyamız artık her yerde olacak ve herkes tanıyacak. Bundan sonraki fuarlara da daha iyi hazırlanarak katılım sağlayacağız. Emeği geçen personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Fuara katılan ülkelerin, belediyelerin, dernek ve kurumların stantlarını tek tek gezerek bilgiler alan Türkyılmaz, stantlarda ilgiyle karşılandı.