Muğla'da feci kaza! 2 ölü, 4 yaralı

Muğla'da feci kaza! 2 ölü, 4 yaralı

Kaza, saat 11.00 sıralarında Fethiye- Antalya karayolu Karaçulha kavşağında meydana geldi. 24 yaşındaki Alican Kıvrak yönetimindeki Yenievler- Çalıca hattında çalışan 48 TM 3322 plakalı şehir içi yolcu minibüsü, kavşaktan karşıya geçerken, Antalya'dan Fethiye'ye giden 34 yaşındaki Duran Kaval'ın kullandığı 48 GR 188 plakalı kamyonla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle refüje devrilen minibüsteki yolculardan 33 yaşındaki Zeynep Karacan ile 23 yaşındaki Sedat Çağan olay yerinde yaşamlarını yitirdi. Minibüs sürücüsü Alican Kıvrak ile yolculardan Gizem Karacan (14), Sinan Küçük (44) ile Doğukan Karacan (10) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Yaralılardan Gizem ve Doğukan Karacan kardeşlerin sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Zeynep Karacan ve Sedat Çağan'ın cenazeleri ise savcının incelemesinin ardından Fethiye Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Kazayı yara almadan atlayan kamyon sürücüsü Duran Kaval da gözaltına alındı.