MUĞLA’DA KAZA: 6 YARALI

MUĞLA’DA KAZA: 6 YARALI

Muğla-Marmaris karayolu Sakartepe rampası Akyaka Mahalle kavşağında meydana gelen trafik kazasında 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar Özel Yücelen Hastanesinde tedavi altına alındı.
Alınan bilgiye göre Hayrettin Sukenarı yönetimindeki 34 VJ 2419 araç rampa aşağı hareket halinde iken, direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti. Araç önce Marmaris’ten Menteşe’ye yolcu taşıyan Hüdai Uyar yönetimindeki 48 NF 454 plakalı midibüse çarptı. Midibüs arkasında seyir halinde olan Emre Daştan yönetimindeki 48 NZ 951 plakalı araç da kazaya karıştı.
Meydana gelen kaza sonrası midibüste yolcu olarak bulunan Münevver Baş, Tuğba Baş, Mahmut Akbaş ve Hasan Özen, kazayla neden olan 34 VJ 2419 plakalı aracın şoförü Hayrettin Sukenarı ve yanında yolcu olarak bulunan Sertaç Alparslan yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ambulansları ile önce Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesine, ardından Özel Yücelen Hastanesinde tedavi altına alındı. Kaza sonrası Menteşe-Marmaris karayolu trafiği tek şeritten verildi.
Kazaya sebebiyet verdiği öğrenilen Hayrettin Sukenarı ifadesi alınmak üzere Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığına götürüldü.