MUĞLA’NIN MÜFTÜLERİ DALAMANDA BULUŞTU

MUĞLA’NIN MÜFTÜLERİ DALAMANDA BULUŞTU

Dalaman İlçe Müftüsü Selahattin Bozkurt’un daveti üzerine İl Müftüsü Abdurrahman Koçak ve ilçelerde görev yapan Müftüler öğle yemeğinde Dalaman’da buluştu.
Dalaman Müftüsü Selahattin Bozkurt tarafından düzenlenen yemeğe Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz ve İl Müftüsü Abdurrahman Koçak’ın katılımıyla düzenlenen yemekte mesleki konularda ve din hizmetlerinin verilmesi konularında görüş alışverişinde bulundular. İlçe müftüleri Sığla Restaurant’ta yenilen yemeğin sonunda Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’ı makamında ziyaret ettiler.
Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz İl Müftüsü Abdurrahman Koçak’a tüm ilçe müftüleri adına çiçek verdi. Konu hakkında açıklama yapan Dalaman İlçe Müftüsü Selahattin Bozkurt ;“İlçe Müftüleri olarak her ay bir ilçemizde bir araya geliyoruz. Bu ay ev sahipliğini Dalaman İlçesi olarak bizler yaptık. Dalaman Belediye Başkanımız Muhammet Şaşmaz’a ve İl Müftümüz Abdurrahman Koçak’a bu davetimize katıldıkları için teşekkür ediyorum. Yemekte mesleki konularda ve verilen din hizmetleri konusunda görüş alışverişinde bulunduk” dedi.