MURATPAŞA’DA BAHAR SPORU

MURATPAŞA’DA BAHAR SPORU

Muratpaşa Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, yetişkinler için 15 bölgede sabah sporu ile çocuklar için futbol, tenis, basketbol, hentbol, voleybol, ritmik cimnastik, tekvando, muay thai ve güreş branşlarında ilkbahar okulları açıyor.
Muratpaşa Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, yetişkinler için sabah sporu, çocuklar için de spor okulları ilkbahar dönemi kayıtlarına başladı. Spor okullarının ilkbahar döneminin 14 Şubat, yetişkinler için sabah sporu çalışmalarının 16 Şubat’ta başlayacağı belirtildi. Ücretsiz spor okullarında ikinci dönemde futbol, tenis, basketbol, hentbol, voleybol, ritmik cimnastik, tekvando, muay thai ve güreş branşlarında eğitim verileceği, spor okullarından seçilecek yetenekli sporcuların ise Muratpaşa Belediyespor bünyesine alınacağı ifade edildi.
Sabah sporu çalışmalarının 75. Yıl, Astur, Değirmenönü Trabzonspor, Oyak Spor Tesisleri, Uğur Mumcu, Mustafa Çetin Kaya ve Konuksever stadyumları, Çağlayan ve Süleyman Evcilmen spor salonları, Mecdude Başakıncı Ortaokulu arkası, Cumhuriyet ve Yenigün Mahallesi kapalı pazarları, Bayındır Park, Sinan Mahallesi Solmaz Park ve Barbaros Ortaokulu bahçelerinde yapılacağı açıklandı.