MUSKİ YÖNETİCİLERİNE EĞİTİM

MUSKİ YÖNETİCİLERİNE EĞİTİM

2015 yılı Hizmet İçi Eğitim Plan ve Programı dahilinde Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) bünyesinde yönetici pozisyonunda yer alan personelin, kamusal, sosyal ve özel alanda protokol bilgilerinin geliştirilmesinin sağlanması amacı ile “Protokol Yönetimi” konulu ikinci hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen seminere, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve Şefler katıldı. İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkan Vekili Veli Han tarafından gerçekleştirilen ve 6 saat süren seminerde katılımcılara; protokolün tarihçesi, konuları ve uygulama alanlarının yanı sıra; imaj, giyim, hitap, yazışma, tanışma, toplantı, yemek, ziyaret, görüşme, selamlaşma vb. birçok konuda eğitim verildi. Ayrıca telefon konuşmaları, törenlerde takdim ve hitap bilgilerini geliştirici eğitimlerin de verildiği seminer, Daire Başkanı Veli Han’ın personel tarafından sorulan soruları cevaplamasıyla sona erdi.
Yönetici pozisyonundaki personelin donanımlı olmalarının kendileri için çok önemli olduğunu belirten MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, “Şef, Müdür, Daire başkanı ayırt etmeden her personelimize eğitim veriyoruz. En altta yer alan personelimizden en üstte yer alan yönetici pozisyonundaki personelimize kadar bu eğitimlerin çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Eğitimlerimiz planlandığı gibi tüm hızıyla devam edecektir” dedi.