MUSTAFA ÇETİN, AK PARTİ TEKİRDAĞ İL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

MUSTAFA ÇETİN, AK PARTİ TEKİRDAĞ İL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Tekirdağ’da Ak Parti İl Kongresi’nin ardından Tekirdağ İl Yönetimi’ne giren Kapaklı Belediye Meclis Üyesi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çetin, AR-GE’den Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
Ak Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Mustafa Çetin, "Geçtiğimiz günlerde olağan 5. kongresini gerçekleştirdiğimiz Ak Parti Tekirdağ İl Teşkilatı nezdinde İl Yönetim Kurulu bünyesinde AR-GE’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı görevi şahsıma tevdi edilmiş bulunmaktadır. Bizleri bu onurlu göreve layık gören başta il başkanımız ve genel merkezimize teşekkürü bir borç bilir saygılarımı sunarım" dedi.
Yeni görevi kapsamında bölgedeki gelişmeleri yakından takip edeceğini belirten Çetin, "Partimiz için yeni stratejiler ve hedefler geliştireceğiz. Partimizin yakın ve orta vadeli hedeflerinin neler olabileceği konusunda görüş belirteceğiz. Parti programında anılan hizmetlerin gerçekleştirilmesi için uygulanabilir Ar-Ge projeleri oluşturacağız. Teşkilatın eğitim faaliyetlerini yürütüp koordine edeceğiz. Görev alanları ile ilgili konularda partinin il ve ilçe teşkilatları ile kadın ve gençlik kolları faaliyetlerini koordine edeceğiz" ifadelerini kaydetti.