Mustafa Topaloğlu yine boşanamadı

Mustafa Topaloğlu yine boşanamadı

Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu’nun 12 yıldır ayrı yaşadığı eşi Hasibe Topaloğlu’nun kendisine açtığı boşanma davasından vazgeçmesiyle dava kapandı. Topaloğlu’nun eşi Hasibe Toplaoğlu’nun avukatını arayarak, “Ben eşimi çok seviyorum. O benim ilk göz ağrım, boşanmayacağım” dediği öğrenildi.

12 yıldır ayrı yaşadığı eşi Hasibe Topaloğlu’nun Mustafa Topaloğlu’na açtığı boşanma davası, Mustafa Topaloğlu’nun vazgeçmesiyle kapandı. Bir önceki duruşmaya katılmayan Topaloğlu bugünkü duruşmaya da gelmedi. Daha önce boşanma protokolünü iki tarafın da imzaladığı ancak Mustafa Topaloğlu’nun duruşmalara katılmadığı ve boşanmaktan vazgeçtiği öğrenildi.

Hasibe Topaloğlu’nun avukatı İpek Tokat’tan edinilen bilgiye göre, Mustafa Topaloğlu boşanmaktan vazgeçti ve eşini de boşanmama hususunda ikna etti. Süreçten zarar görmek istemeyen Hasibe Topaloğlu dava çekişmeliye düşmeden kendisi de boşanmak istemesine rağmen vazgeçti. Topaloğlu dün avukat Tokat’ı arayarak, “Ben eşimi çok seviyorum. O benim eşimdir, ilk göz ağrımdır, iki çocuğumun annesidir. Boşanmayacağım’’ dedi. Çiftin uzlaşmaya giderek dosyadan feragat ettikleri öğrenildi.

HASİBE TOPALOĞLU 14 ŞUBAT’TA BOŞANMA DAVASI AÇMIŞTI

Hasibe Topaloğlu 14 Şubat Sevgililer Günü’nde İstanbul 16’ıncı Aile Mahkemesi’ne boşanmak için başvurmuş, iki taraf da boşanma protokolünü imzalamışlardı. Mahkeme, Hasibe Topaloğlu’nun davasından feragat ettiğinden, davanın reddine karar vererek Topaloğlu çiftinin boşanma davasını kapattı.

DİNİ NİKAHLI EŞİYLE YAŞIYOR

Topaloğlu’nun, resmi nikahlı eşi Hasibe Topaloğlu’dan olan 2 çocuğunun yanı sıra, birlikte yaşadığı ve kendisinden 25 yaş küçük dini nikahlı eşinden de 2 çocuğu var. Topaloğlu halen ikinci eşiyle yaşıyor.