MÜZİĞİN DEVLERİ BODRUM’DA BULUŞTU

MÜZİĞİN DEVLERİ BODRUM’DA BULUŞTU

Bodrum Tohum Derneği’nin katkıları ile Bodrum’da sahne alan Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu ilçede yaşayanlara dolu dolu bir Türkü ziyafeti sundu.
Müzik yaşamı boyunca onlarca albüme imza atan ve türkülerini bağlama, kopuz ve gitar eşliğinde yorumlayan ünlü sanatçı Erkan Oğur ve büyük üstat İsmail Hakkı Demircioğlu türkü ziyafeti ile Bodrum’da 600 kişiye seslendiler.
Konserden üç buçuk saat önce Bodrum Tohum Derneği masası Nurol Kültür Merkezinde açıldı ve konsere girmek isteyenlerin çoğu kapıdan davetiyelerini aldılar. Bazı kişiler salonun girişinde kurulan doğal yiyeceklerin olduğu stantlarda yemeklerini konser öncesi yemeyi de ihmal etmediler.
Uzun yıllar müzik dünyasında yer alan ve ’Eşkıya’ gibi ses getiren pek çok filmin müzikleri ile belgesel müzikleri de besteleyen Erkan Oğur, sevilen türkülerini ardı ardına dinleyenleri için yorumlamadan önce seyirci ile kısa bir söyleşide bulundu. Sanatçılar, gecede "Şu karşıda görünen ne güzel yayla”, “Bülbülüm altın kafeste", "Pencereden kar geliyor", "Zeynep" ve "Kerpiç kerpiç üstüne" gibi eserleri seslendirdi.
Bodrum Tohum Derneği tarafından Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi’nde düzenlenen konseri, çok sayıda kişi ilgiyle takip etti.
Yaklaşık bir buçuk saat süren konserde ünlü yorumcuların seslendirdiği, "Zeynebim, Yarim Senden Ayrılalı, Pencereden Bir Taş Geldi ve Seher Yeli Nazlı Yare" adlı türküler ise yoğun alkış aldı. Konser arası tohum derneği ve sanatçılar kuliste aralarında bir söyleşi gerçekleştirerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.