Nazilli’de Evi Stada Bakan Mahalleli Rahatsız

Nazilli’de Evi Stada Bakan Mahalleli Rahatsız

Nazilli’nin Pınarbaşı Mahallesi’nde bulunan ve Nazilli Belediyespor’un altyapı takımları ile amatör lig maçlarına misafirlik yapan ‘Aydın Toscalı Pınarbaşı Sahası’ çevre sakinlerini bıktırdı.
Sahanın kale arkasındaki tellerin alçak olmasından dolayı her gün futbol toplarının binalarındaki camları kırdığını belirten mahalle sakinleri, sorunun artık bir son bulmasını istedi.
Oturdukları binaların daha yeni yapıldığını belirten mahalle sakinlerinden Hatice Duman, sahanın çevresindeki tellerin binalardan önce yapıldığı için sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. Tellerin yeterli yükseklikte olmamasından dolayı nerdeyse hemen her gün bir apartmanın camının kırıldığını ifade eden Duman; “Oturduğumuz bina yaklaşık 3 ay önce tamamlandı. Ve bu 3 ayda da 70’e yakın cam kırıldı. Biz artık bu durumdan bıkmış durumdayız. Sahanın etrafında ki tellerin yükselmesini istiyoruz. Nazilli Belediyesi’nin buna bir çözüm bulmasını bekliyoruz. Tüm apartman sakinleri olarak mağdur oluyoruz. Teller yükselse sorun kalmayacak. Yetkilileri göreve davet ediyorum” dedi.