Nükhet Duru sahnede büyüledi

Nükhet Duru sahnede büyüledi

Bir döneme imza atıp, günümüzde de aynı ışıltıyla sahnede parlayan , kitleyi kıskıvrak avucunun içine alıp, dev bir koro kuran Nükhet Duru, dün gece Podyum Sahne’de ustalığını konuşturdu. Sahne sanatçısı olmanın yalnızca şarkı söylemek olmadığı, ses, söz, dans ve nükte ile ortaya çıkan o büyüleyici performansı ile de tüm izleyenlerine kanıtladı.

Türkiye’de pop müziğin “Dört Yapraklı Yoncası” denilince akla gelen isimlerden biri olan Nükhet Duru, hem 40 yıldır sevilen ve dinlenilen klasikleşmiş şarkılarının, hem de 60’lı yıllardan bu yana Türk Pop Müziği’nin unutulmayan şarkılarının yer aldığı bir repertuvarla Bursa’daki sevenleri ile buluştu.

En sevilen şarkılarını Bursalı hayranları için söyleyen Çağdaş Türk Müziğinin dev ismi; zarafeti, sesi ve enerjisiyle konukları kendisine hayran bıraktı.

Bülent Ersoy'dan Ajda Pekkan'a, Emel Sayın'dan Zeki Müren'e, Sezen Aksu'ya kadar pek çok dostuyla olan en güzel anılarını sahnesinde konukları ile paylaşan Nükhet Duru, Cambaz, Esmer Günler, Ben Sana Vurgunum, Havam Yerinde, Mahmure ve Öyle Sarhoş Olsam Ki gibi şarkıların yer aldığı 70’ler, 80’ler ve 90’lardan oluşan repertuvarıyla hayranlarına nostaljik bir gece yaşattı.

SAHNEDE AYHAN AŞAN SÜRPRİZİ

Sohbeti, kendine has tavırları ve esprileriyle renklenen gecede Duru’yu dinlemeye gelenler arasında fantezi müzik sanatçısı, aşk şarkılarının vazgeçilmez ismi Ayhan Aşan’da vardı.

Bir ara Duru’nun ricasını kıramayarak sahnede Duru’ya eşlik eden Aşan, seslendirdiği “İsyan” parçası ve başarılı yorumuyla ayakta alkışlandı.

Bursa’nın sektörde öncü ve önemli şehirlerden biri olduğunu belirten Duru, Podyum Sahne’nin Türkiye’de örnek teşkil edecek bir mekan olduğunu belirtirken, bir sanatçı için en keyfi verici şeyin nezih bir ortamda sevenlerine şarkı söylemek olduğunu söyledi ve Podyum Sahne işletmecileri gerek dekorasyonu, gerek hizmet kalitesi, gerekse vizyonel duruşu için tebrik etti.

Nükhet Duru, gecenin finalinde Yüce Önderimiz Atatürk’ün 80. Ölüm yıldönümü için, tüm salonu ayağa kaldırarak “Memleketim” şarkısını konuklarla ile birlikte hep bir ağızdan söyledi ve alkışlar eşliğinde programını sonlandırdı.

Gece de gerek lezzetleri, gerek dekorasyonu, gerekse hizmet kalitesi ile misafirlerinden tam not almayı başaran mekan, Bursa’daki lezzet ve eğlence dünyasına bakışı değiştirmeyi hedefliyor.

PODYUM SAHNE HAKKINDA:

Kulağa ve damaklara doyumsuz lezzetler sunmak için canlı müzik eşliğinde her Cuma ve Cumartesi açık olacak Podyum Sahne, şehrin yeme – içme –eğlence alanında, geçmişten bu güne taşınan hem çok aşina hem de neredeyse unutulan o muhteşem gazino eğlencelerini yaşatacak. Mekan PodyumPark Yaşam ve Eğlence Merkezi içinde 3 yıldır banket organizasyonları alanında hizmet veren Podyum Davet’in işletmesi olarak aynı yapı bünyesinde konumlandırıldı. 3 yıl gibi kısa bir süre içinde, banket alanında Bursa’nın özenli ve lezzetli mutfakları arasında yerini alan Podyum Davet, Podyum Sahne’nin de lezzet seçkilerini hazırlayacak ve sunacak.

Saat 20.00 da misafirlerini muhteşem lezzetler ile ağırlamaya başlayacak mekanda canlı müzik 22.00 da başlayacak. Canlı müzik sahnelerinin güçlü sesi Neslihan Demirtaş sezon sonuna kadar Cumartesi geceleri sevenlerine doyumsuz müzik ziyafetleri yaşatacak. Cuma geceleri ise güçlü sesler Bursa ile bir araya gelecek. Netleşen programda ;

17 KASIM - CENK EREN

23 KASIM - SELEN SERVİ

30 KASIM - ZELİHA SUNAL

8 ARALIK - CENK EREN

14 ARALIK - LEMAN SAM

HER CUMARTESİ NESLİHAN DEMİRTAŞ

Podyum Sahne akşamlarının ışıldayan yıldızları olacak…

Podyum Sahne; düzenli programlarının yanı sıra hem yemek hem de sahne planlamalarını birlikte sunabilme becerisi, 250 koltuk kapasitesi ile konsept etkinlikler ve özel ağırlamalar için şehrin tam da orta yerinde tartışılmaz bir seçenek olarak yerini alacaktır.