O kentte korku katlandı!

O kentte korku katlandı!

Emekli olduktan sonra çobanlık yapan Osman Demirci'den dün öğle saatlerinden itibaren haber alınamayınca yakınları yetkililerden yardım istedi. Olay yerine ulaşan AKUT ekipleri de çevrede arama çalışması yaptı. Demirci'nin terliklerinin kenarında bulunduğu bir kuyudaki su vidanjörle boşaltıldı.
Suyun tahliyesinin ardından cansız bedenine ulaşılan Osman Demirci'nin dizlerine kadar çamura saplandığı görüldü. Demirci'nin cesedi, sedyeye bağlanarak yukarı çıkarıldı.
Demirci'nin cenazesi, ilk incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

AYNI YERDE 3 ÇOBAN CİNAYETİ

Seydikemer Ovacık-Esenköy orman yolunda 9 Mart'ta 44 yaşındaki Cahit Paslı ile eşi 38 yaşındaki Hatice Paslı, dağın eteklerine bıraktıkları keçileri kontrole giderken tüfekle öldürülmüştü. 2 Nisan günü de Seydikemer'in Kabaağaç Mahallesi'nden Mendos Dağı eteklerine keçi otlamaya giden çoban 42 yaşındaki Hüseyin Gökmen, tüfekle sırtından vurularak öldürülmüş halde bulunmuştu.

SERİ KATİL KORKUSU

Muğla’nın Fethiye ilçesi, bir dönem peş peşe yaşanan kamyoncu cinayetlerinden sonra şimdi de çoban cinayetlerini konuşuyor. Katilerin izine rastlanamaması çobanları tedirgin ediyor.

ÖZEL EKİP KURULDU

Jandarma, peşpeşe işlenen çoban cinayetlerinin ardından özel ekip kurdu ve faillerini ortaya çıkarmak için çalışma başlattı. Her iki olay yerinde bulunan boş kovanlar kriminale gönderildi, bölgede çobanlık yapan kişilerin ifadelerine başvurdu. İlk tespitlere göre, iki olay arasında benzerlik bulunmuyor.

Cinayetlerin birbiriyle bağlantılı olup olmadığı kovanların kriminal raporu ve diğer delillerle tespit edilecek.Yörede çobanlık yapanlar, bir yandan cinayetlerin aydınlatılmasını beklerken, bir yandan da seri katil tedirginliği yaşıyor.