ÖĞRENCİLERDEN EMNİYET MÜDÜRÜ ŞAHNE’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ÖĞRENCİLERDEN EMNİYET MÜDÜRÜ ŞAHNE’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Karaman Emniyet Müdürlüğü’nün “Kardeşiz” projesi kapsamında geziye götürdüğü başarılı dershane öğrencileri İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.
Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerince “Kardeşiz” projesi kapsamında Karaman’da okuyan ve daha önce hiç başka illere gitmemiş başarılı dershane öğrencileri, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında İstanbul, Çanakkale ve Bolu illerine götürülerek burada tarihi ve turistik yerler gezdirildi. İzcilik konusunda temel bilgiler verilen öğrenciler okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle geziye katılan tüm öğrenci ve aileleri İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’yi makamında ziyaret ederek, geziden dolayı kendisine teşekkür etti.
Öğrenciler düzenlenen gezi sayesinde unutamadıkları bir tatil geçirdiklerini ve kendilerine eşlik eden polis amcalarını çok sevdiklerini söylerlerken, öğrencilerden bazılarının ise ileride polis olmak istediğini dile getirdi.
İl Emniyet Müdürü Şahne ise öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Emniyet Müdürlüğü olarak bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini söyledi.
Şahne daha sonra öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.