Okulda skandal iddia!

Okulda skandal iddia!

Olay Gazetesi'nden Aykut Güngör'ün haberine göre, Pehlivan, Fen Bilgisi dersinde arkadaşından kalem ucu istediğini belirterek, öğretmeninin de konuştuğu gerekçesiyle elini deney için hazırladığı naftalinli suya sokmasını istediğini söyledi.

Bunu kabul etmediğini, öğretmeninin bu kez suyu içmesini istediğini idda eden Pehlivan, içmemekte diranence naftalinli suyu üzerin döktüğünü savundu. Çocuğun babası Hasan Murat Pehlivan, Tunca'nın eve geldiği zaman iyi durumda olmadığını, çocuğunun kıyafetlerinde dökülen kimyasalın izlerinin ve yüzünde yanmaların olduğunu belirterek, hızlıca hastaneye gittiklerini kaydetti.

Oğlunun bu olaydan sonra Fen Bilgisi derslerine giremediğini ve konuşma bozukluğu yaşadığını ifade eden Pehlivan, okul yöneticilerinin de hastane sürecinde yanlarında olduğunu ve yaşananları birebir gördüklerini söyledi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Pehlivan, öğretmenin çocuğuna zarar vereceği endişesi ile okul yönetimine başvurduğunu bildirerek, okul yönetiminin ise bu konuda kendisine güvence veremediğini kaydetti. Polise ve adli kurumlara gereken başvuruları yaptığını anlatan Pehlivan, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne de 2 kez başvuruda bulunduğunu ancak hala bir sonuç alamadığını söyledi. Pehlivan, yetkililerin bu olayı kapatmak istemesine izin vermeyeceklerini vurguladı. Aynı sınıfta okuyan bazı öğrenci velileri de öğretmenden şikayetçi oldu.

OLAY