Galatasaray'ın attığı 2. golden sonra yaşanan sevinçte Olcan Adın'ın Prandelli'ye koşmaması dikkatleri çekti.
Prandelli'nin geçen hafta Olcan Adın'ı kadroya almamasından sonra ikili arasında bir gerginlik yaşandığı iddia edilirken olayın aslı çok farklı gelişti. Takımın tecrübeli ismi Olcan bütün takımın Prandelli'ye koşmasından sonra rakibin maça hemen başlamaması ve Sivasspor'un ani gol bulmaması için santra noktasına koştu.
POZİSYONA ÖRNEK; GOLE SEVİNİRKEN TOPU AĞLARINDA GÖRDÜLER
Geçtiğimiz yıl Slovakya'da Podbrezova ile Spartak Myjava takımları arasındaki karşılaşmada, Myavalı oyuncular gol sevincinde Galatasaray gibi gol yedek kulübesine koşunca santradan golü kalesinde görmüştü. Myjavalı futbolcular, attıkları gol sonrası yedek kulübesinde sevinirken, rakip takımın futbolcuları oyuna başlayıp bir dakika sonra eşitliği sağlamıştı.
OLCAN MÜTHİŞ BAŞLADI
Bu sezon ilk kez ilk 11’de sahaya çıkan Olcan Adın, henüz ilk 45 dakikada bir asist yaptı bir de penaltı yaptırdı.
Galatasaray’da bu sezon ilk kez ilk 11’de sahaya çıkan Olcan Adın, maçın kaderini belirleyen isimlerden biri oldu.
Karşılaşmanın 19. Dakikasında Chedjou’nun kafa golünün ortasını yapan Olcan, 30. dakikada da penaltı yaptırdı. Atışı kullanan Burak, kaleci Ertuğrul’un ilk hamlede çeldiği topu tamamlayarak Galatasaray’ı 2-0 öne geçiren golü attı.
Milli oyuncu, 77. dakikada saha kenarına alınırken yerine uzun süre sahalardan uzak kalan Hamit Altıntop girdi.
Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2014, 22:13
Olcan, Prandelli'ye neden koşmadı?
Galatasaraylı futbolcular, Burak Yılmaz'ın penaltı golünü, el ele tutuşup yedek kulübesine koşarak teknik direktör Cesare Prandelli ile birlikte kutlarken Olcan'ın Prandelli'ye koşmaması kafaları karıştırdı.

YORUM EKLE
1
Sivassporlu futbolcudan Galatasaray tribününe inanılmaz...
2
Polis noktasına roketatarlı saldırı!
3
ABD 70 Irak askerini öldürdü!
4
Cemil İpekçi, Remzi'yi hayatından tamamen çıkardı!
5
Başbakan: Nepotizm yapanı affetmem
6
Sneijder çok sert uyardı!
7
22 bin 500 liralık telefon
8
Cihan Haber Ajansı'nda cinsel taciz iddiası!
9
Google'ın doğum gününe özel Doodle
10
Prandelli, Arsenal endişesinden Sivas'a sevinemedi
SIRADAKİ HABER