Orduspor Kayıplarda

Orduspor Kayıplarda

Mali sıkıntı sebebiyle yeni transferlerine lisans çıkaramayan ve ligin ilk haftasında kendi sahasında karşılaştığı Kayserispor karşısına U-21 takviyeli çıkan Orduspor, sahadan 1-0 yenik ayrıldı.
Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Orduspor teknik direktörü Fikret Yılmaz, Kayserispor’a değil, Orduspor’un lisansını yatırmak konusunda üzerine düşen mali desteği yerine getiremeyen Ordu eşrafına yenildiklerini söyledi.
“SAHAYA ÇIKMAMIZ BİLE ÖNEMLİYDİ”
Fikret Yılmaz, oynadıkları maçın yorumu olmadığını belirterek, "Çünkü bugün sahaya çıkmak ve Orduspor’u en iyi şekilde temsil etmek bizim için önemliydi. Bunu bu takımın yaptığına inanıyorum. Biz sahaya çıkarak gerçekten iyi mücadele ederek Ordu’ya iyi bir mesaj verdiğimize inanıyorum. Biz üstümüze düşen görevi yaptık. Bundan sonra da Ordu eşrafının yarın transferi açma konusunda üzerine düşmesini yapmasını bekliyoruz. Kayserispor’u tebrik ediyorum. İyi bir maç olmadı. Zorlu bir sıcak var. Kayserispor’un gücünü de herkes biliyor. Yaptığı yatırımları da herkes biliyor. Geçen yıl Süper Lig’den düşmüş bir takım. Oyuncularım buna rağmen çıktılar sahada aslanlar gibi mücadele ettiler. Sonucunda çok fazla önemi olduğunu düşünmüyorum. Yalnız şunu düşünüyorum. Eğer penaltı gerçekten penaltı değilse buna çok üzülürüm. Çünkü oyuncularımın 90 dakika vermiş olduğu emeğe çok yazık oldu diye düşünüyorum. İnşallah yarın (Pazartesi) Ordu eşrafı da üzerine düşen görevi yapar transfer tahtasını açarlar. Bugün Orduspor’u Kayserispor yenmedi, kimse kusura bakmasın. Bugün Orduspor’u, Orduspor’un lisansını kim çıkartamadıysa o şahıslar mağlup ettiler” dedi.
KAYSERİSPOR CEPHESİ
Kayserispor Teknik Direktörü Mutlu Topçu ise sahadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Bu maça galibiyet için geldik. Ama maçın 13. dakikasında gördüğümüz kırmızı kart bizi biraz endişeye sevk etti. Geri kalan 80 dakikada verdiğimiz mücadele bizi çok memnun etti. Kayserispor’un iyi bir kadrosu var. Kaliteli bir kadrosu var. Ama herkesin bir beklentisi oldu ‘acaba gerekli mücadeleyi verecekler mi‘ diye. Ben oyundan memnunum. Mücadeleden de memnunum. Orduspor’un da tabi içinde bulunduğu sıkıntıdan bir an önce kurtulmasını diliyorum. Onlara da bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.