Orman Bölge Müdürü Erol, Saimbeyli’yi Ziyaret Etti

Orman Bölge Müdürü Erol, Saimbeyli’yi Ziyaret Etti

Adana Orman Bölge Müdürü İsmet Erol, Saimbeyli Orman İşletme Müdürlüğü’nü ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Ziyarette Bölge Müdürü Erol’a Yangınla Mücadele Şube Müdürü Nezir Şahbazoğulları ile Silvikültür Şube Müdürü Mazhar Telli eşlik etti.
Bölge Müdürü Erol, İşletme Müdürü Kamil Özer ve İşletme Şefleri ile birlikte ilk olarak Karakuyu Mahallesi Sarıçiçek mevkiindeki yangın gözetleme kulesine giderek burada 24 Ağustos Pazar günü çıkan yangında zarar gören sahayı inceledi. Yangın sonrasında yapılacak çalışmalar konusunda İşletme Müdürü Özer’den bilgi aldı ve sahanın en kısa zamanda tekrar ağaçlandırılmasını talimatını verdi.
Arazi programı Saimbeyli İşletme Şefliğinin tensil ve bakım bölmelerinde yapılan inceleme ile devam etti. Sahada çalışan işçilerle bir süre sohbet eden Erol, herhangi bir sorunları olduğunda rahatlıkla ona ulaşabileceklerini dile getirdi. Silvikültür Şube Müdürü Telli işlerin zamanında ve tekniğine uygun olarak yapılması hususunda işletme şefi ve diğer teknik elemanları bilgilendirdi. Erol, ziyaret kapsamında Aksu ve Doğanbeyli depolarına giderek buradaki çalışmaları yerinde incelendi.
Son olarak Doğanbeyli Fidanlığı’nı da gezen Erol, başarılı çalışmalarından dolayı işletme müdürü ve ekibine teşekkür etti. Ayrıca 2014 yılı sonuna kadar programların tamamlanması hususunda gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.