Orman'dan Demba Ba açıklaması

Orman'dan Demba Ba açıklaması

Demba Ba'nın transfer edileceği iddiaları hakkında "Önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta oynamasını istiyorum" diyen Fikret Orman, Brezilyalı forvet Vagner Love hakkında da kötü bir haber verdi. İşte Fikret Orman'nın açıklamaları: Lens'i transfer ederken de aynı fikirdeydim şimdi de aynı fikirdeyim. Lens üzerine yorum yapılacak bir oyuncu değil. Kapasitesi belli bir oyuncu. Beşiktaş'a uzun süreler katkıda bulunacağına inanıyorum.

Şu anda Beşiktaş'ın gündeminde şampiyonluk var, transfer ile ilgili konuşmayı doğru bulmuyorum. Cumartesi günü bu stat yine bir şölen havası haline gelecek. Rakiplerimiz tecrübeli takımlar ama ben ipi önde göğüsleyeceğimize inanıyorum. Demba Ba'nın kontratı bitiyor, önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta oynamasını istiyorum. Bu hafta Göztepe ile oynayacağız, şimdi bunu konuşmak olmaz. Demba Ba, Beşiktaş'ın evladı. Sezon sonu geldiği zaman Demba Ba'nın transferine bakacağız.

Vagner Love'un lifi koptu, bu hafta Göztepe maçında oynamayacak. Talisca için Benfica ile konuşacak bir şey yok, bizim 31 Mayıs'a kadar kontratımız var. 1959 öncesi şampiyonlukların geri istenmesi gündem değiştirmeye yönelik şeyler.