Ortaokul Öğrencisinden El Yazısıyla Atatürk Kronolijisi Kitabı

Ortaokul Öğrencisinden El Yazısıyla Atatürk Kronolijisi Kitabı

Kuşadası’nda bir ortaokul öğrencisi, kendi el yazısıyla “Atatürk Kronolojisi“ kitabı hazırladı. Kuşadalı Oğuzcan Çalışkan, kendi el yazısıyla hazırladığı 130 sayfalık Atatürk Kronoloji kitabını Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya imzaladı.
İzmir Buca Ortaokul Öğrencisi Kuşadalı öğrenci Oğuzcan Çalışkan, kendi el yazısıyla 130 sayfalık kitabını bastırdı. Öğretmenlerinin verdiği ödev sırasında, Atatürk hakkında araştırma yaparken kitap fikrinin doğduğunu söyleyen Oğuzcan Çalışkan, “Öğretmenimin verdiği ödev sırasında araştırmalar yaptım. Bir çok kitaptan yararlandım. Uzunca bir çalışma sonunda yazdıklarımın 130 sayfa olduğunu gördüm. Ailemin ve öğretmenlerimin teşvik etmesiyle kitabımı ilk etapta 200 adet bastırdım. Kitabımın özelliği her satırını el yazımla yazmamdır“ dedi.
BAŞKAN KAYALI İÇİN İMZALADI
Bu arada, Kuşadalı ortaokul öğrencisi Oğuzcan, Atatürk Kronoloji kitabının ilk baskısını Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya getirdi. Oğuzcan, “Bu kitabımı Belediye Başkanımıza getirdim” diyerek, kitabını başkan Kayalı için imzaladı. Küçük Oğuzcan’ın kitabından çok etkilendiğini söyleyen Belediye Başkanı Özer Kayalı, “Oğuzcan kitaba yüklü bir emek vermiş. Çok güzel bir el yazısıyla, özenerek kitabını hazırlamış. Kendisini yürekten kutluyorum. 30 Ağustos Zaferinin yıl dönümünde aldığım çok güzel bir armağan oldu” diye konuştu.