Osmangazi'de yolların çehresi değişiyor!

Osmangazi'de yolların çehresi değişiyor!

Osmangazi Belediyesi’nin vatandaşların hayatını kolaylaştırmak, yaya güvenliği ve araç trafiğini düzenlemek adına başlattığı tretuvar ve bordür çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Nilüferköy Mahallesi Özkılıç, Uslu, Yanaz ve Sercan Sokak’ta yürütülen tretuvar, kaldırım ve yol çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Nilüferköy’ün planlı ve modern yapılaşması ile dikkat çeken bölgesindeki 4 sokakta yürütülen çalışmalar kapsamında, bin 300 metrekare tretuvar, yaklaşık 2 bin metre de bordür döşendi.

Tretuvar ve bordür çalışmalarının yapıldığı Özkılıç, Uslu, Yanaz ve Sercan Sokak’ta toplam 1 kilometrelik yolda dolgu malzemesi döşeme işleri gerçekleştirilerek, asfalt döküm çalışmaları için hazır hale getirildi.

Ayrıca, 4 sokak dışında 2017 yılında Nilüferköy 10. Kale sokak, 1. Akarsu Sokak, 8. Mert sokak ve Koca Karayer Sokak’ta yol bakım, onarım ve asfalt çalışmaları tamamlandı.

,

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi’de bozuk ve kötü görüntüye sahip yol bırakmamak adına çalışıyoruz. Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını ilçemizin birçok noktasında titizlikle sürdürüyor. Yol bakım, onarım, yenileme ve asfaltlama çalışmalarımız ile vatandaşlarımıza kaliteli bir yaşam ve sağlıklı ulaşım şartları sunuyoruz” dedi.