Otobüs Faciasında Hayatını Kaybeden Anne Oğul Ve Yeğen Toprağa Verildi

Otobüs Faciasında Hayatını Kaybeden Anne Oğul Ve Yeğen Toprağa Verildi

Uludağ yolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anne oğul ve yeğen son yolculuğuna uğurlandı.
Alınan bilgiye göre, Karacabey ilçesindeki bir fabrika dün Uludağ’da piknik tertip etti. Yaklaşık 200 işçi 5 otobüsle Uludağ’a çıktı. Gün boyunca eğlenen işçi ve aileleri, dönüş yolunda kaza yaptı. Seyit Ahmet Dinç idaresindeki 16 S 8383 plakalı otobüs, dönüş yolunda güzergahını değiştirerek diğer otobüslerden ayrıldı. Dinç, daha kestirme olduğu için yeni açılan Dobruca yoluna girdi. Bayır aşağı inerken direksiyon hakimiyetini kaybeden Dinç idaresindeki otobüs, yaklaşık 50 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Kazada 28 kişinin bulunduğu otobüsteki biri kadın 2’si çocuk olmak üzere 4 kişi hayatını kaybederken, yaralanan 24 kişi ise çevre hastanelere sevk edildi. Kazanın ardından bölgeye giden kurtarma ekipleri, yaralıları çıkarmak için büyük çaba sarf etti. Halatlar yardımıyla yukarı çıkarılan yaralılar ambulanslarla hastanelere götürdü.
İKİ KUZEN AYNI TABUTA KONULDU
Kazada hayatını kaybeden Selma Çınar (26), 2 yaşındaki oğlu Yusuf İslam Çınar ve 6 aylık yeğeni Yiğit Tüfekçi Karacabey Emir Sultan Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye katılanlar büyük üzüntü yaşarken, 2 kuzenin aynı tabuta konulup, mezarlığa götürüldü.
Öte yandan Selma Çınar’ın eşi, Ahmet Fatih ile 6 yaşındaki oğlu Mustafa Berat Çınar’ın hayati tehlikesi sürüyor. Ayrıca kazada hayatını kaybeden 6 aylık Yiğit Tüfekçi’nin de annesi Sevim ve babası Ayhan’ın da tedavisi halen sürüyor.