Otomobil Dünyasının Devleri Rabia Meydanı’nda Buluşuyor

Otomobil Dünyasının Devleri Rabia Meydanı’nda Buluşuyor

Bölgenin ilk ve tek otomotiv platformu Autoyaşam ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek 2. Şanlıufa Oto Show 2014’te otomobil dünyasının dünya devlerini buluşturacak.
Şanlıurfa Rabia Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan ve 18-21 Eylül tarihleri arasında yapılacak programda gözde markaların son model otomobilleri ilk kez Şanlıurfa’da sergilenecek. Şanlıurfa ve çevre illerdeki otomotiv tutkunları, sektördeki yenilik ve gelişmeleri yakından görme fırsatı bulacak. Programla ilgili bilgi veren Autoyaşam Genel Müdürü İbrahim Sarıyaprak, “Ülkemizin turizm ve tarım alanında önde gelen şehirlerinden Şanlıurfa tarihinde bir ilki gerçekleştiren Autoyaşam 2.yılında Şanlıurfa ve çevre illerden gelecek halkımıza yine mükemmel bir organizasyonla bir ilki yaşatmaya hazırlanıyor. Otomotiv sektörünün gözde markalarının en son modellerinin Şanlıurfa’da ilk kez sergileneceği etkinlikte otomotiv tutkunları sektördeki yenilik ve gelişmeleri birlikte izleme fırsatı bulurken özel hazırlanacak olan motosiklet, tuning ve aksesuar bölümünde de renkli anlar yaşayacaklar. Şanlıurfa’nın en merkezi noktasında kurulacak 3 bin metrekare alanda gerçekleşecek etkinlikte Şanlıurfa’da faaliyet gösteren birbirinden ünlü markaların yanı sıra çevre illerden gelecek markalar da ziyaretçilere son model araçlarını tanıtma imkanı bulacaklar. Ayrıca özel hazırlanan bölümünde motosiklet bisiklet markaları ve sektörde faaliyet gösteren, tuning aksesuar firmaları, akü ve lastik firmaları da ürünlerini ziyaretçilere tanıtma fırsatı bulacaklar” dedi.
Fuarın havai fişek gösterileri, özel gruplardan dans şovları, canlı müzik organizasyonu ve halka açık sıra gecesi programlarının da yer aldığı görkemli bir törenle açılacağı belirtildi.
Sarıyaprak etkinlik boyunca 16.00 - 23.00 saatleri arasında fuarın ücretsiz olarak ziyarete açılacağını belirterek, tüm bölge halkını fuara davet etti.