Otomobile silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Otomobile silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

İstanbul'da Beyoğlu Haliç Köprüsü girişinde bir otomobile yönelik düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti.

Polis ekiplerinin incelemeleri sonrası araçlar yoldan kaldırılırken, silahlı saldırı sonrası kapatılan E5 Karayolu Edirne istikameti yeniden trafiğe açıldı.

SALDIRIYA UĞRAYAN ARAÇTA 3 KİŞİ VARDI

DHA'da yer alan habere göre saldırıya uğrayan ve içinde 3 kişinin olduğu öğrenilen otomobilden de diğer araca silahla karşılık verildi. Saldıraya uğrayan otomobil bariyerlere çarparak durabildi.

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Çatışma sonucunda otomobilde, arka koltukta oturan bir kişi hayatını kaybederken, şoförün yanındaki koltukta oturan kişi yaralandı.

ARACIN SÜRÜCÜSÜ KAÇTI

Şoförün ise otomobili bırakarak kaçtığı belirtildi. Yaralanan kişi Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

SALDIRGANLAR DA ARACI BIRAKIP KAÇTI

Saldırıyı gerçekleştiren kişiler de otomobili yaklaşık 50 metre ileride bırakarak kaçtı. Aracın arka ve yan camında kurşun izleri olduğu ve bir camının patladığı görülürken, polisin yaptığı incelemede arka ve ön plakaların otomobilin içine saklandığı tespit edildi.

41 ADET BOŞ KOVAN BULUNDU

Saldırıyı gerçekleştiren otomobilin plakasının ise 34 CUR 003 olduğu belirlendi. Öte yandan olay yerinde 41 kovan tespit edildi. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

YOL TRAFİĞE KAPATILDI

Saldırının ardından Haliç Köprüsü'nün Edirne istikametinde, orta yol tamamen trafiğe kapatıldı.