Ozan Tufan'dan Fenerbahçe'ye yeşil ışık

Ozan Tufan'dan Fenerbahçe'ye yeşil ışık
Ozan Tufan transferi, gün geçtikçe içinden çıkılamaz bir hâl alıyor. Dün yönetim kuruluyla bir toplantı gerçekleştiren Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Ozan’ı Beşiktaş’a satmayacaklarını açıkladı. Önceki gün siyah beyazlı kulübün 7 milyon Euro ve 1 futbolcu karşılığı transferi noktalamaya yaklaştığı konuşuluyordu.

Galatasaray’ın yüksek bulduğu bonservis bedeli nedeniyle transfer yarışından çekildiği Ozan Tufan’ın menajeri Ahmet Bulut’un, Fenerbahçe ile görüşme yaptığı öğrenildi. Bu gelişme, siyah beyazlıların tepkisine neden oldu.

“ÖNCE ‘EVET’ SONRA ‘HAYIR’ DEDİLER”

BEŞİKTAŞ yönetimi, Bursaspor’un olumsuz geri dönüşü ve Ahmet Bulut’un Fenerbahçe ile de irtibata geçmesi sonrası tepkiliydi. Siyah beyazlı yöneticiler, “Beşiktaş olarak önce, oyuncunun kulübüyle görüştük. Fakat başkan Recep Bölükbaşı önce Ozan’ı verebileceklerini söyledi, ardından olumsuz yanıt verdi. Üzgünüz” dedi.

Siyah beyazlıların son teklifinde yalnızca 7 milyon Euro önerdiği ifade edilirken, kafasından Burssapor’u silen Ozan Tufan için yeşil beyazlı yönetimin en az 8 milyon Euro talep ettiği belirtildi.

MENAJERİYLE GÖRÜŞTÜK

SİYAH beyazlı yöneticiler, “Beşiktaş Kulübü adına biz herhangi bir resmi teklifte bulunmadık. Yapılan görüşmeler, tamamen Ozan Tufan’ın menajeriyle gerçekleştirilen fikir alışverişlerinden ibaret” diye konuştu.