Ozan Tufan transferinin perde arkası!

Ozan Tufan transferinin perde arkası!

Hem Fenerbahçe hem de Trabzonspor genç yıldızı kadrolarına katabilmek için kıyasıya bir yarışın içine girmişti. Uzun uğraşlara rağmen iki takım da bu transferden eli boş olarak döndü. İşte gerçekleşmeyen Ozan Tufan transferinin perde arkası...

Ozan Tufan için Fenerbahçe 4 milyon euro teklif yaptı. Trabzonspor yönetimi ise Bursaspor’a 5 milyon euroluk bir teklif iletti. Yeşil beyazlılar 10 milyon euro talep etti. Trabzonspor bu teklif üzerinden görüşmelere ve pazarlığa devam etti. Bursaspor yönetimi önce 8 milyon euro daha sonra da 6 milyon euro kadar indi. Milli oyuncu için Trabzspor Kulübü 5 milyon euroluk teklifin üzerine çıkmadı ve yeni bir teklif sundu.

Ozan Tufan ve Şener için 8.5 milyon euro+3 oyuncu

Trabzonspor yönetimi, 6 milyon euroya kadar inen Bursaspor’a yeni bir transfer paketi sundu. Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı için 8.5 milyon euro ve 3 oyuncu teklifinde bulundu. Takas için yönetimin önerdiği isimler Soner Aydoğdu, Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru oldu. Pazarlıklar sonucunda sadece Ozan Tufan için 6 milyon euroya kadar düşen Bursaspor maddi açıdan bu teklifi yeterli bulmadı ve ara transfer döneminin son gününde Trabzonspor yönetiminden teklifi yükseltmelerini bekledi. Fakat daha yüksek bir teklif gelmeyince de bu transfer gerçekleşmedi.