(özel Haber) Kar Maskeli Hırsız Yaşlı Kadını Darp Etti

(özel Haber) Kar Maskeli Hırsız Yaşlı Kadını Darp Etti

Karaman’da, hırsızlık için geldiği dairenin kapısını açmaya çalışan kar maskeli hırsız, ev sahibi yaşlı kadını karşısında görünce yüzüne biber gazı sıkıp darp ettikten sonra kaçtı.
Olay, Yeşilada Mahallesi Mut Caddesi üzerinde bulunan Asaf Apartmanının 2. katında meydana geldi. Kimliği belirsiz kar maskeli ve bıçaklı bir kişi, sabah saat 10.00 sıralarında Ali ve Fadimana Yüksel çiftinin oturduğu daireye geldi. Dairenin kapısını açmaya çalışan hırsız, o saatte evde tek başına bulunan ve kapıdan gelen ses üzerine kapıyı açan 59 yaşındaki Fadimana Yüksel ile karşı karşıya geldi. Bir anda karşısında kar maskeli bir şahsı görünce çığlık atarak yardım isteyen kadın, hırsız tarafından yüzüne biber gazı sıkılarak darp edildi. Hırsız, kadını darp ettikten sonra kaçarken, çığlıklar üzerine dışarı çıkan apartman sakinleri yaşlı kadını kanlar içerisinde görünce durumu polis ve sağlık ekibine bildirdi. Eve gelen sağlık ekibi yüzü kanlar içinde olan kadını tedavisi yapılmak üzere Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
Olay yerine gelen çok sayıda polis, kadını darp ederek kaçan kar maskeli şahsı yakalayabilmek için olayın meydana geldiği mahalleyi ablukaya aldı. Ancak, yapılan aramalara karşın şahıs yakalanamadı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.