Passolig’de lider kim?

Passolig’de lider kim?
Passolig’li yeni sezonun perdesi açıldı, taraftarlar Passolig Kart’a büyük ilgi gösterirken, hem kendileri hem de kulüpleri kazanmaya başladı. Özellikle devler arasındaki mücadele bambaşka bir boyuta taşındı. Son haftalarda en çok kart satan kulüp sıralamasında birinci sırada olan Beşiktaş ile geçtiğimiz günlerde zirveye kurulan Galatasaray arasında tam bir Passolig maçı oynanıyor. Zira liderliği ele geçiren Galatasaray farkı arttırıyor.

LİDER GALATASARAY

Yeni transferleriyle gövde gösterisi yapan Galatasaray, Passolig takım sıralamasında liderliğini devam ettiriyor. İkinci haftada Eskişehirspor’u ağırlayacak olan sarı-kırmızılılar birinciliği korurken, Beşiktaş ikinci sırada yer alıyor. Üçüncü sırada Torku Konyaspor yer alırken, hemen arkasından ise Trabzonspor geliyor.

"PTT 1. LİG’İN LİDERİ ADANA DEMİRSPOR

PTT 1. Lig’de mücadele eden ve Süper Lig’e çıkmak için birlik olan Adana Demirspor’a gönül verenler Passolig kartlarına büyük ilgi gösteriyor. PTT 1. Lig’in en çok kart satan kulübü olmayı başaran Adana Demirspor’u sırasıyla Samsunspor ve Giresunspor takip ediyor.

STATLARDAKİ ANONİM GİRİŞLER ARTIK

Passolig’le birlikte stadyuma bedava giriş gibi kulübü zarara sokan en önemli etmenlerden birinin önüne geçildi. Passolig, Türk futbolunu ’anonim giriş’ gibi büyük bir dertten kurtarmayı da hedefliyor. Artık bir stadyumda kaç biletli taraftarın olduğu çok daha sağlıklı ve adaletli ölçülebilecek. Uygulamanın en önemli hedeflerinden biri de bedava biletin ve holiganizmin önüne geçilerek kulüplerin gelirlerinin korunması.