Penisinden 2 metrelik atlama ipi çıkarıldı!

Penisinden 2 metrelik atlama ipi çıkarıldı!

Japonya'da ağrı şikâyetiyle hastaneye giden 79 yaşındaki bir adamın cinsel organına sıkışan 2 metrelik atlama ipi çıkarıldı.

Japonya’da yaşanan olayda, ağrılar içinde hastaneye kaldırılan ismi açıklanmayan adam, kasıklarında acı hissettiğini söyledi.

Dokkyo Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde röntgen çekildikten sonra, 79 yaşındaki adamın penisinden içeri atlama ipi yerleştirildiğini gören doktorlar şaşkına döndü. İngiliz medyasında yer alan haberlerde hastane çalışanları, "Kariyerimiz boyunca böyle bir şey görmedik" açıklamasını yaptı.

2 metreden uzun

Yapılan zorlu bir ameliyat süreci sonrasında adamın penisinden atlama ipinin çıkarıldığı belirtildi. Atlama ipinin tutma kısımlarının olmadığı ve 2 metreden uzun olduğu belirtildi. İpin, idrar torbasında düğüm olduğu ve bu sebeple ameliyatın riskli geçtiği de belirtildi.

İpin ince olduğuna dikkat çeken doktorlar, ipin düğüm olması sebebiyle idrar torbasına bir delik açarak cerrahi bir müdahale gerçekleştirildiğini de duyurdu. Ameliyatın başarılı geçmesi için idrar torbasının 3-D modelinin yapıldığı ve bu sayede doktorların nasıl müdahale edeceklerinin anlaşıldığı açıklandı.

Tokyo’nun 160 kilometre uzağında yaşanan olay, Urology Case Reports isimli tıp dergisinde yayınlandı.

Bilim insanları 79 yaşındaki adamın, bu ipi neden cinsel organına soktuğunu açıklamadığını dile getirdi.