Pet Sektörü Hızla Büyümeye Devam Ediyor

Pet Sektörü Hızla Büyümeye Devam Ediyor

İnternet üzerinden satış yapmak için kurulan, faaliyet süresi içerisinde Türkiye’nin önde gelen sanal mağazalarından biri olan Petburada.com, güvenilir ve hızlı şekilde evcil hayvan ürünlerini, tüketiciye ulaştırmaya devam ediyor.
Gelişen teknoloji ile birlikte büyüyen evcil hayvan ürünleri sektörü, girişimcileri dijital çözümler bulmaya yönlendirdi. İnternet üzerinden evcil hayvanlara yönelik reçetesiz satılan ürünlerin toplandığı petburada.com, online alışveriş ile evcil hayvan ürünlerinin daha düşük maliyet ile nihai tüketicilere ulaşmasını sağlıyor. Pet sektöründe Türkiye’de 8 yıldır sanal ortamda hizmet veren satış portalı petburada.com, yerli üretici ve ithalatçıların ürünlerinin evcil sahiplerine kolayca ulaşmasına olanak sağlıyor.
Sektör hakkında açıklamada bulunan Petburada.com Genel Müdürü Bülent Dölen, insanların evlerinden çıkmadan evcil hayvanlarının ihtiyaçlarını e-ticaret yöntemiyle internet üzerinden karşılayabildiklerine değinerek, “2008 yılında e-ticaretin Türkiye’ye girmesiyle online satışlara başladık ve şuanda Türkiye’de sektörün lider firması konumuna geldik. Petburada.com yerli üretici ile ithalatçıların evcil hayvan ürünlerini nihai tüketicilere ulaştırılmasında güvenilir bir kanal görevi görüyor. Aylık sipariş adedimiz 5-6 bin civarında devam ediyor, bunun karşılığında ise 25-30 bin adet ürün göndermekteyiz. Pet sektörü gün geçtikçe büyümeye devam ediyor, bizde bu büyüme doğrultusunda yatırımlarımıza devam ediyoruz” dedi.
Ayrıca bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Pet İstanbul Fuarı’nda da sponsor olarak yer alacak olan Petburada.com sürpriz kampanyalarıyla evcil hayvan sahiplerini bekliyor olacak.