Petshow’da Geri Sayım Başladı

Petshow’da Geri Sayım Başladı

Egeli hayvanseverleri buluşturan PETSHOW 2014 17. Evcil Hayvan Show’a sayılı günler kaldı. 25-28 Eylül 2014 tarihlerindeki organizasyon İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleşecek. İnsan ruhunun bir parçası hayvan sevgisini tadana kadar uyanmayacağını belirten Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, PETSHOW’u gelecek nesillere hayvan sevgisini aktarmak için sosyal bir etkinlik kapsamında düzenlediklerini vurguladı.
Efor Fuarcılık tarafından düzenlenen PETSHOW 2014 için hazırlıklar tamamlanma aşamasına geldi. Her yıl 35 bin hayvanseveri İzmir Kültürpark’ta bir araya getiren organizasyon için sektör ve hayvan dostlarında heyecanlı bir bekleyiş başladı. Evcil hayvanlar, ürünleri ve aksesuarları adına A’dan Z’ye hayvanseverlerin aradığı geniş bir yelpazeyi içeren özel standlarda sergilenecek. Yer tahsisleri büyük oranda yapılan 17. Evcil Hayvan Show’da; evcil hayvanlar, pet, gıda, kafes, elbise, bakım ve eğitim ürünleri, aşı, tıbbi malzemeler, muayene ve hastane ürünleri, akvaryum, ısıtıcılar, aydınlatma, süs balıkları, ilaçlar, su, kum gibi çok sayıda ürün ve hizmetler tanıtılacak.
BİRBİRİNDEN RENKLİ ETKİNLİKLER
Organizasyonun, bölgedeki ve Türkiye’deki en kapsamlı etkinlik olduğuna dikkat çeken Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, şöyle konuştu: ’’Hayvan sevgisinin toplum belleğindeki yerini arttırmak istiyoruz. Evcil hayvanlara duyarlı olan vatandaşlarımız organizasyonumuza koşarak geliyor. ’Ağaç yaşken eğilir’ sözünden hareketle ana sınıfı öğrencilerinin fuara gelmeleri için özel bir çalışma yürütüyoruz. Evcil hayvanlar alemi fuar alanında olacak. Tanıyacaklar, öğrenecekler, yarışacaklar, eğlenecekler. Organizasyonumuza katılan herkes fuar alanından mutlu ayrılacak.’’
PETSHOW 2014 17. Evcil Hayvan Show kapsamında pek çok yarışma gerçekleşecek. Organizasyonun geleneksel “En Güzel Kedi”, “En Güzel Köpek”, “Akvaryum Düzenleme” yarışmalarında tatlı bir rekabet gerçekleşecek. Yarışmaları izleyenler kedisi, köpeği ve balıklarının yaşam alanı olan akvaryumlarını daha bakımlı, hijyenik tutmak için farklı bir özentinin içine girecekler.
Kedi ile palyaço, Kahkaha Çiçeği Çocuk Tiyatrosu hayvan figürlü animatör eşliğinde animasyon ve sihirbaz gösterileri, Yetenek Sizsiniz’den Tarçın ve Bolo Show daha kalabalık köpek kadrosuyla gösterilerini sunacak. İtaat şov, tiyatro, defile ve animatör gösterileri de ziyaretçiler tarafından zevkle izlenecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından AKS arama kurtarma köpekleri gösterisi ve İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından K9 köpek gösterisi de ziyaretçilere zevkli dakikalar geçirtecek. 4 gün sürecek PET SHOW 2014 17. Evcil Hayvan Show saat 11:00 ile 20:00 arasında ziyaret edilebilecek. Fuar 28 Eylül 2014’te kapılarını kapatacak.