Polis "torbacı"lara Göz Açtırmıyor

Polis "torbacı"lara Göz Açtırmıyor

Adana’da 2 Eylül günü torbacıların mesken tuttuğu Hürriyet Mahallesi’ne şok baskın yapan polis, mahallede nöbet tutarak uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor.
Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek yönetiminde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terör ve Asayiş Şube Müdürlükleri 2 Eylül 2014 günü "torbacı"ların mesken tuttuğu Hürriyet Mahallesi’ne şafak vakti şok baskın düzenledi. Baskında 15 kişi gözaltına alınırken; 41 kilo esrar, çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi.
POLİS O GÜNDEN SONRA MAHALLEDEN AYRILMADI
Zehir tacirlerine savaş açan Zeybek, şok baskından sonra polislere mahalleden çıkılmaması talimatı verdi. Polisler her köşe başında 24 saat nöbet tutuyor. Mahalleye girebilecek torbacılara göz açtırılmıyor. Çevik kuvvet polisleri her sokak başında 10’lu timler halinde eller tetikte bekliyor. Zırhlı araçlar da hemen sokak başlarında konuşlanmış halde. Özel harekat polisleri ise ara sokakları görebilecek yüksek binalara çıkarak mahalleyi izlemeye aldı.
VATANDAŞLAR DUVARA "UYUŞTURUCUYA SON" YAZDI
Bu durumdan memnun olan vatandaşlar da 5 gündür polisin mahallede olduğunu, huzur geldiğini belirterek, "Polis bizim mahalleden hiç gitmesin. Onlar burada olduğu sürece ne kavga var ne de uyuşturucu satan var. Polis geldiğinden beri uyuşturucu satanların hiçbirini sokakta göremiyoruz. Onlar kayboldu gitti. İlk kez bu mahallede rahat bir nefes alıyoruz. Daha önce polis bu mahalleye giremiyordu bu polisler nasıl olduysa mahalleye girebildi" dedi.
Vatandaşlar uyuşturucu satıcılarından çok bıktıklarını belirterek, bu noktada polisle birlikte çalışacaklarını belirtip evlerin duvarlarına, "Uyuşturucuya son" yazıları yazdı.
Polisin mahalledeki bütün torbacıları yakalayana kadar mahalleyi abluka altına almaya devam edeceği öğrenildi.