Polisler bunu da yaptı!

Polisler bunu da yaptı!
Ankara'da valilik 1 Mayıs kutlamaları için Sıhhiye ve Tandoğan Meydanları için izin verirken Kızılay Meydanı'nda kutlamaya izin verilmedi. Polisin Kızılay-Sıhhiye arasına kurduğu bu barikatlar ise görenleri şaşırttı...

Ankara'da 1 Mayıs kutlamalarının adresi Sıhhiye ve Tandoğan meydanları.  1 Mayıs için DİSK, KESK, TMMOB, Ankara Tabip Odası, TTB, ÖDP ve TKP 1 Mayıs'ta Tren Garı önünden başlayacak ve Sıhhiye Meydanı'nda devam edecek mitinge katılmaları çağrısında bulunmuştu. DİSK, KESK, TMMOB, ATO VE TTB bugün Sıhhiye'de olacak.

Sıhhiye’ye gidecek grupların yürüyüşü saat 11.00’da başladı. Saat 13.00’da ise Sıhhiye’de olunması bekleniyor. Öğrenci Kolektifleri, 100. Yıl İnisiyatifi, Alınteri, BDSP, DHF, Halkevleri ve Öğrenci Dayanışması ise 1 Mayıs'ta Kızılay'da olacaklarını duyurdu. Türk-İş, Kamu-Sen ve Birleşik Kamu-İş ise 1 Mayıs için Tandoğan'da miting yapacak.

DİKKAT ÇEKEN BARİKAT
Kutlamaları öncesinde polis Kızılay'da büyük bir yığınak yaptı. Polisin Kızılay'a geçişler için kurduğu barikat sosyal medyada paylaşıldı.

TANSİYON YÜKSELİYOR
Ankara’da 1 Mayıs'ı kutlamak isteyen yurttaşlar Kızılay Meydanı'nda Gezi direnişinde yaşamını yitiren Ethem Sarısülük'ün vurulduğu yere karanfil bırakmak istedi. Polis gruba izin vermedi, tansiyon yükseliyor