Prandelli 11'i kurmaya çalışıyor

Prandelli 11'i kurmaya çalışıyor

Transferin son gününde kadroya katılan Goran Pandev, Blerim Dzemaili ve Tarık Çamdal Galatasaray'da büyük bir değişimin yaşanmasına sebep olacak. Prandelli kadrosunu kurdu! Sistem değişiyor.

İtalyan teknik adam yapılan transferlerin ardından kadroda önemli değişiklikler yapmaya hazrlanıyor. 5+3 kuralı sebebiyle sahada aynı anda 5 yabancı oyuncu oynatabilen Cesare Prandelli, yeni transferler Pandev ve Dzemali'yi oynatabilmek için radikal kararlar almanın eşiğinde.

Telles ve Chedjou kararı

Arka dörtlüyü yerli yapma konusunda önceki günlerde sinyal veren Cesare Prandelli bu düşüncesini antrenmanlarda uygulamaya başladı. Özellikle İtalyan teknik adamın geldiği zaman kadro dışı bıraktığı Gökhan Zan'ı tekrar affetmesi ve kadroya dahil etmesi arka tarafı dört yerliden kurmak istemesinin en belirgin işareti olarak yorumlanmıştı. Tarık transferiyle sol bekte formsuz Alex Telles'i kesecek olan Prandelli'nin Chedjou konusunda da önemli bir karar alma arefesinde olduğu belirtildi. Hazırlık kampındna bu yana çok yüksek bir performans sergileyen ve sarı kırmızılı taraftarların takdirini toplayan Kamerunlu savunmacı Eskişehirspor'la oynanacak maçta Semih'in sakatlığının geçmesi durumunda yedek bekleyebilir.

Dzemaili ve Pandev ilk 11'e

Yeni transferlerden Goran Pandev'in antrenmanlarda gösterdiği müthiş performans ve skora yapacağı katkı sebebiyle Eskişehir maçında ilk 11'de oynaması bekleniyor. Prandelli'nin bunun dışında Dzemali'yi de ilk 11'e monte ederek Selçuk ve Melo'nun yükünü hafifletmeyi planlıyor. Melo ve Dzemali'nin mücadeleci yapısından faydalanacak olan Prandelli, Selçuk'un yaratıcılığını daha çok ortaya çıkarmasını isteyecek. 4'lü savunmadan vazgeçmeyecek olan İtalyan teknik direktör orta sahayı üçlü yapacak. Forvet arkasında Sneijder'e görev verecek olan Prandelli Burak ve Pandev'i de yanyana oynatma formülünü devreye sokacak. İşte Prandelli'nin teknik heyetle planladığı ilk 11;
Muslera; Veysel-Semih-H.Balta-Tarık; Melo-Selçuk-Dzemali; Sneijder; Burak-Pandev

Prandelli'den Aysal'a özel teşekkür

Blerim Dzemaili, Goran Pandev ve Tarık Çamdal'ın imzaları sonrası kadrosundaki eksikleri gideren Prandelli adeta mest oldu. Sabırla transferleri bekleyen İtalyan çalıştırıcı iyice keyiflendi. İmzaların atılmasının ardından başkanla bir görüşme gerçekleştiren Prandelli şöyle konuştu.