Real'e büyük şok!

Real'e büyük şok!

İlk 11 dakikada 2-0 öne geçen Real Madrid, bu büyük avantajı koruyamadı ve mücadeleden 4-2 mağlup ayrıldı. Bu skorun ardından ev sahibi ekip 3 puanla 8. sıraya yükseldi. Real Madrid ise 11. sıraya kadar geriledi. Bu mücadelede Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo sakatlığı nedeniyle oynamadı.

Eflatun-Beyazlılar mücadeleye Casillas, Pepe, Ramos, Marcelo, Modric, Kroos, Benzama, James, Bale, Carvajal, Isco ilk 11'i ile başladı.

Ev sahibi ekip ise Zubikarai, Inigo Martinez, Zaldua, Alberto, Ekustondoo, Bergara, Granero, Prieto, Zurutuza, Castro, Agirretxe ilk 11'i ile mücade etti.

NTV Spor Smart'tan yayınlanan mücadeleye fırtına gibi başlayan Real Madrid, 5. dakikada Sergio Ramos, 11. dakikada da Gareth Bale'ın golü ile 2-0 öne geçti.

Herkes bu dakikadan itibaren farkın açılmasını beklerken ev sahibi ekip müthiş bir geri dönüş yaptı. Prieto'nun asistinde Inigo Martinez 35'de farkı 1'e indirdi ve skoru 2-1'e getirdi. Bu golün ardından ev sahibi ekip umutlandı ve beraberliği 6 dakika sonra yakalamayı başardı.

Alberto'nun asistinde Zurutuza topu ağlara gönderdi ve 41'de skora denge geldi. 2-2.

Bu gol ilk devrenin skorunu belirledi ve takımlar soyunma odasına 2-2 eşitlikle gitti.

Mücadelenin ikinci devresinde rakibine oranla daha etkili oynayan ev sahibi ekip, Mavi-Beyazlı ekibe beraberlik golünü kazandıran Zurutuza, 65'te bu kez takımını öne geçiren golü kaydetti.

Real Madrid'in beraberliği aradığı anda ev sahibi ekip, farkı 2'ye çıkardı. 76. dakikada sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanı içinde topu göğsüyle alan Carlos Vela sol ayağı ile çok sert vurdu ve topu Real Madrid fileleri ile buluşturdu.

Kalan dakikalarda en azından beaberliği sağlamak için rakip kalede gol arayan Real Madrid, geliştirdiği ataklardan eli boş döndü ve mücadeleden 4-2'lik mağlubiyetle ayrıldı.