Reddedilince canına kıydı

Reddedilince canına kıydı

BURSA’da 4 gün önce yaptırdığı buket ile kız arkadaşından özür dilemeye giden, ancak reddedilince Otomobilinde tabancayla başına bir el ateş eden 25 yaşındaki Salih Özata, hastanede yaşam mücadelesini yitirdi. Beyin ölümü gerçekleşen Salih Özata’nın bağışlanan organları üç hastaya umut oldu.

Merkez Yıldırım ilçesi Yunus Emre Mahallesi Yunus Emre Parkı’nda 8 Aralık günü, 16 CVJ 75 plakalı otomobil içinde Salih Özata ruhsatsız tabancayla başına bir el ateş etti. Çevredeki vatandaşların silah sesi duyup ihbarı üzerine gelen 112 ambulansı ile Şevket Yılmaz eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Salih Özata yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alındı.

AİLE ORGANLARINI BAĞIŞLADI

Hastanede 4 gündür yoğun bakımda tutulan Salih Özata’nın dün akşam beyin ölümü gerçekleşti. Doktorlar organlarının bağışlanması için ailesi ile görüştü. Aile Salih Özata’nın organlarını bağışladı. Salih Özata’nın karaciğeri özel bir hastanede, iki böbreği ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören iki hastaya nakledilmek üzere alındı.

Salih Özata’nın intihar etmeden önce, sosyal paylaşım sitesinde kız arkadaşı için yaptırdığı buketin fotoğrafını paylaşarak, ’moralsiz hissediyorum’ yorumunu yaptığı görüldü.