Rehavet yasak!

Rehavet yasak!

Süper Lig’de son 8 haftaya lider ve avantajlı konumda giren Galatasaray’da, şampiyonluk rehavetine girmek yasak! Trabzonspor maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri’nde dün yapılan idmanda kapılar medya mensuplarına açıldı. Antrenmanın oldukça keyifli geçtiği, ancak bir o kadar da hırslı ve disiplinli bir mücadeleye sahne olduğu görüldü. Teknik patron Fatih Terim, oyuncularının şimdiden havaya girmesi ve her maça aynı önemle hazırlanması için elinden geleni yapıyor. İdman öncesi ve sonrasında futbolcularıyla bire bir görüşen, antrenman sırasında da eksik gördüğü noktalarda takımını uyaran Fatih hoca, tüm detaylarla tek tek ilgileniyor. Sarı-Kırmızılı ekipte bugünden itibaren taktik provalar başlayacak. Terim de, Trabzon analizini ve çözüm yollarını takımına adım adım anlatacak.

4 oyuncu katılmadı

Milli takım kamplarından yeni dönen Muslera, Belhanda ve Nagatomo ile sakatlığı bulunan Linnes, idmana katılmadı. Selçuk, Serdar Aziz ve Eren ise takımdan ayrı çalıştı.


Sakatlarda son durum

Galatasaray’ın kulüp doktoru Yener İnce, takımdaki sakat futbolcularla ilgili bilgi verdi. İşte o detaylar:

Serdar Aziz ve Selçuk İnan’ın milli takımda hafif sakatlıkları oldu. Tedavileri olumlu seyrediyor. Bir sorun yok. Bugün sadece koşu yapıyorlar. Trabzonspor maçında bizimle beraber olmalarını bekliyoruz.

Linnes, milli takım antrenmanında arka adalesinde bir sakatlık yaşadı. Bizim ricamız üzerine milli takımdaki iki maçta da oynatılmadı. Durumu yarın (bugün) yapılacak kontrol sonucunda belli olacak. 

Eren sakatlıktan çıktığı için özel çalıştırıyoruz. Trabzonspor maçında bizimle olacaktır.