Rektör Gökbel’den Cihanbeyli Ve Kulu Ziyareti

Rektör Gökbel’den Cihanbeyli Ve Kulu Ziyareti

Göreve geldiği ilk dönemde üniversitenin 18 ayrı ilçede bulunan fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarını tek tek ziyaret eden Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, geçtiğimiz ay ikinci kez başladığı ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz haftalarda Taşkent, Hadim, Sarayönü, Ilgın, Akşehir ve Yunak ilçelerine üniversiteye ait birimleri ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Gökbel, son olarak önceki gün Cihanbeyli ve Kulu’da bulunan meslek yüksekokullarında incelemelerde bulundu. Akademik personelin yanı sıra öğrencilerle de bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Gökbel, yüz yüze görüşmeler yaparak sorunları dinledi.
İlk olarak Cihanbeyli’ye giden Rektör Prof. Dr. Gökbel’i burada Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Abdülhadi Erdal Özdeniz karşıladı. Akademik personelle toplantı yapan Rektör Prof. Dr. Gökbel, burada öğretim elemanlarıyla yüz yüze görüşme fırsatı buldu. Daha sonra öğrencilerle de bir araya gelen Rektör Gökbel, öğrencilerin eğitim-öğretim ile ilgili sorunlarını dinledi. Öğrenciler en çok Alaeddin Keykubat Kampüsü içerisinde gerçekleştirilen sosyal etkinliklerin ilçelerde bulunan kampüslerde de yapılması yönünde talepte bulundu.
Ardından Kulu’ya hareket eden Rektör Gökbel, burada öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı. Kulu Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Aykut Bedük’ten okul hakkında bilgi alarak, okul binasında incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Gökbel, burada da akademik personelin yanı sıra öğrencilerle de bir araya geldi.
Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel, her iki ilçede de akademisyen ve öğrencilerin taleplerini tek tek kayıt altına aldırarak çözümü noktasında takipçi olacağını vurguladı.