Rektör Kibar’dan Başkan Öztürk’e Ziyaret

Rektör Kibar’dan Başkan Öztürk’e Ziyaret

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Başkanlık makamındaki ziyarete Rektör Mustafa Kibar’ın yanı sıra Çukurova Üniversitesi Ceyhan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Yurtal ve Ceyhan Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Köksal da katıldı.
Ziyaretle ilgili olarak konuşan Çukurova Üniversitesi Rektörü Mustafa Kibar, “Hem Ceyhan’ı yakından görmek hem de Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk’e nezaket ziyaretinde bulunmak üzere buradayız. Sayın başkana çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ise, “Türkiye’nin sayılı üniversitelerinden biri olan Çukurova Üniversitesi’nin Rektörü Sayın Mustafa Kibar ve ilçemizin iki değerli dekanları Sayın Fatih Köksal ile Recep Yurtal hocalarıma bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Ceyhan Belediyesi olarak eğitimin her aşamasını çok önemsiyoruz. Bu vesile ile imkinlarımız dahilinde üniversitemizin her zaman destekçisi olmaya hazırız” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Başkan Alemdar Öztürk tarafından Rektör Mustafa Kibar’a el işlemesi bir kilim armağan edildi.