REVİ, SERVİS ARAÇLARI ODASI’NIN DERTLERİNİ DİNLEDİ

REVİ, SERVİS ARAÇLARI ODASI’NIN DERTLERİNİ DİNLEDİ

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Servis Araçları Odası’na giderek Başkan Tayyar Demir’den sorunlarını dinledi.
Başkan Revi, Servis Araçları Odası’nın tespit ettiği eksiklikler, talepler ve önerilerini bir rapor halinde sık sık kendisine iletilmesini istedi. Oda yönetiminin talepleri ve sorunları ile ilgili zaman zaman yaptıkları basın açıklamalarını da dikkatle takip ettiğini belirten Revi “Bizzat bir de sorunlarınızı ve taleplerinizi sizden dinlemek istedim. Odanıza bağlı yaklaşık 700 çalışanımızın sorunu bizim sorunumuzdur, çözüme kavuşturmak için ilgili birimlere taleplerini iletmemiz bizim görevimizdir” dedi.
Başkan Revi, odanın özellikle plaka konusundaki talepleri hakkında da şunları söyledi: “Biz de sizlerin harf plaka talebini dikkate alıyoruz ve çalışma şartlarınızın iyileştirilmesi hususunda da gerekenleri yapacağız. Birimlere taleplerinizi ileteceğimizin ve takipçisi olacağımızın da sözünü veriyoruz. Elbette sizlerin de kurallara uygun taşımacılık yapması ve bu kamu görevini yerine getirmesindeki hassasiyetimizi de özellikle hatırlatıyorum” dedi.
Ziyaretin sonunda Başkan Revi, Demir’den talepleri ve sorunlarıyla alakalı bir rapor aldı.