Rezidansta ölüm partisi

Rezidansta ölüm partisi

Kenan Akyazı (27) ve Hüseyin Serhat K. (25) yazları güney sahillerinde çalışıyor, turizm sezonunun kapanmasıyla da İstanbul’a dönüyorlardı. Etiler’de iki ünlü restoranda garson olarak çalışan iki arkadaş 6 Mart’ı 7 Mart’a bağlayan gece Balmumcu’daki bir rezidanstan günlük daire kiraladı. Saat 01.00 sıralarında arkadaşları Ayber D. eve geldi. Kenan Akyazı alt kattaki odada hareketsiz yatıyordu.

KALBİ DURMAK ÜZEREYDİ

Hüseyin Serhat K. ise üst kattaydı. Zorlukla nefes alıyordu. Ayber D. hemen polisi arayarak yardım istedi. Polisler eve giderken sağlık ekiplerine de haber verdi. Ambulanstaki doktor Kenan Akyazı’nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Hüseyin Serhat K.’nin de solunumu ve kalp atışları durmak üzereydi. Polislerin yardımıyla ambulansa taşınan Hüseyin Serhat K. Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ve yoğun bakıma alındı.

ESRAR VEYA BONZAİ
Hüseyin Serhat K. ertesi gün kendine geldiğinde polislere evde esrar içtiklerini ve sonrasında fenalaştıklarını anlattı. Ancak savcılık kaynakları uyuşturucunun esrar değil, bonzai olduğu üzerinde duruyor. İki arkadaşın o gece evde hangi uyuşturucuyu kullandığı Hüseyin Serhat K.’nın kan-saç örneğinden yapılan uyuşturucu testi ve Kenan Akyazı’nın otopsi sonuçlarında ortaya çıkacak.