Rich World Gayrimenkul Fuarı’nda ilgi odağı oldu!

Rich World Gayrimenkul Fuarı’nda ilgi odağı oldu!

33 ülkeden 300 yatırımcı firmanın katıldığı Fuar’da yerli ve yabancı konukların ilgi odağı olan Rich World Gayrimenkul A.Ş., 5 farklı markanın projelerini de standında tanıttı.

Katılımcıların ilgisinden oldukça memnun olduklarını dile getiren Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu, “Geçtiğimiz yıla göre katılımın oldukça yüksek yaşandığı bir Fuar gerçekleştiriyoruz. Bu minvalde yerli ve yabancı yatırımcıların standımıza yoğun ilgisi var. Firma olarak sektörümüzle ilgili ulusal ve uluslararası olan her fuarda gerek ziyaretçi, gerekse katılımcı olarak yer almaya özen gösteriyoruz. Bursa İnşaat Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı, sektörümüzün her anlamda gelişmesine katkı sağlıyor” dedi.

5 farklı firma Rich World standında…

Bu yıl fuarda 5 farklı markanın projelerini sergilediklerini de kaydeden Cengiz İloğlu, “Geçtiğimiz yıl standımızda bilindiği üzere Türkiye’nin en önemli markalarından biri olan DAP Yapı’yı ağırlamıştık ve oldukça değerli geri dönüşler aldık. Bu yıl farklı bir konsept hazırladık. Bursamızın çok değerli 5 firmasının projelerini standımızda sergiliyoruz. İlk iki gün hem bizim, hem de firmalarımızın açısından oldukça verimli geçti. Bu anlamda Fuar’ın gerçekleşmesi için emek sarf eden herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.