Rize’de Basketbol Gençler Grup Müsabakaları Sona Erdi

Rize’de Basketbol Gençler Grup Müsabakaları Sona Erdi

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2014-2015 öğretim yılı Okul Sporları Gençler Kız-Erkek Basketbol grup müsabakaları İyidere ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde oynanan final maçları ile son buldu.
2014-2015 Öğretim yılı Okul Sporları Gençler Kız-Erkek Basketbol Gurup müsabakaları 17-19 Ocak 2015 tarihlerinde Rize ilinde gerçekleştirildi. 11 Erkek takımı ve 9 Kız takımının katıldığı müsabakalarda toplamda 235 sporcu mücadele etti.
Oynanan Basketbol müsabakaları sonunda guruplarında birinci olan takımlara ödüllerini Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Spor Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa ve İyidere İlçe Müdürü Ali Çelik takdim etti.
Gençler Gurup müsabakalarında dereceye giren takımlar ise şöyle:
“Kızlarda; Rize İ.M.K.B Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erzurum Yakutiye Nene Hatun Kız Lisesi, Samsun İlk Adım Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi.”
“Erkeklerde; Rize İ.M.K.B Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Samsun Atakum Ted koleji Özel Lisesi ve Ordu Ünye Anadolu Lisesi.”
Öte yandan, gruplarında başarılı olan takımlar 10-13 Şubat 2015 tarihlerinde yapılacak yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandılar.