Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı düğünde öldürüldü

Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı düğünde öldürüldü

Bursa merkez Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi'nde saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayda roman vatandaşların sokakta yaptıkları düğüne iki ayrı araçla gelen kimliği belirsiz üç kişi, düğüne katılanların bulunduğu alana tabancalarla rast gele ateş açtı.

Düğüne katılanlar yaşadıkları panik nedeniyle birbirini ezerken açılan ateş sonucu 9 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken yaralılar düğünde bulunan vatandaşların araçları ile Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma, Muradiye Devlet ve Çekirge Devlet Hastanesi ile Özel bir Hastaneye götürüldü.

FEDERASYON BAŞKANI HAYATINI KAYBETTİ

Hastanelerde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralılardan Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Efkan Özçimen ve isimleri açıklanmayan bir çocuk ile bir kadın da hayatını kaybetti. Çeşitli yerlerinden yaralanan altı kişinin ise tedavileri kaldırıldıkları hastanelerde sürüyor. Saldırının ardından düğüne katılanlar hastanelere akın ederken olay yerine ve hastane önlerine tedbir amaçlı çok sayıda polis ekibiyle sevk edildi.