Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'ndan, Turhan Gençoğlu'na ziyaret

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'ndan, Turhan Gençoğlu'na ziyaret

Seçimlerin ülkemize hayırlara vesile olmasını dileyen Turhan Gençoğlu, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek bugüne kadar Balkan göçmen vatandaşlarımızın sorunlarının büyük bir kısmının çözüme kavuştuğunu belirtti. Bugün bünyesinde 36 ilde, 165 dernek ve 9 federasyonu bulunan ülkemizin Balkanlar nezdinde en büyük sivil toplum örgütü olan Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu'nun Onursal Başkanı Gençoğlu,  balkan göçmenlerinin yaşadığı sorunlar ile ilgili yakın ilgi ve alakalarını esirgemiyerek çözüme kavuşturan Cumhurbaşkanı, başbakan ve bakan ile tüm Bursa milletvekillerine minnet ile şükranlarını sundu. 



Öte yandan Gençoğlu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun Bursa'dan milletvekili adayı olmasının Bursa için bir kazanç olduğunu da belirtti.
Balkan kökenli bir bakan olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sorunların çözümü için gerekeni yapmaya devam edeceklerini dile getiren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ise balkanlarda parçalanmış aile sorunu oldukça zaman zaman sorunları da beraberinde getirmesinin doğal olduğunu, çıkan sorunları da her zaman olduğu gibi süratle çözüme kavuşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Penguen Gıda Fabrikasında gerçekleşen ziyarette Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Genel Sekreteri Sabri Mutlu'da hazır bulundu.