ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Şahinbey Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısının 1’inci oturumu Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı.
Şubat ayı meclis toplantısının 1’inci oturumunda Başkan Tahmazoğlu, belediyenin çalışmaları hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi. Yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarında bazı konutların bitmek üzere olduğunu aktaran Başkan Tahmazoğlu, “Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapımı devam eden Çamlıca Konutlarının 2, 3,4 ve 5’inci etapları 1-2 ay sonra bitecektir. Yapımı tamamlanan ilk etabın da satışları tamamlandı ve bu etapta dairemiz kalmadı” dedi.
YEŞİLVADİ’DE SONA GELİNDİ
Yeşilvadi Projesinin de tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Başkan Tahmazoğlu, “Türkiye’nin en büyük parkını içeren 1 milyon 700 bin metrekarelik Yeşilvadi projesinin 1 milyon 250 bin metrekarelik bölümü tamamlandı. Geriye kalan 450 bin metrekarelik alan ise bu yıl içinde tamamlanmış olacak” diye konuştu.
Meclis yapılan yoklamanın ardından bir önceki birleşime dair meclis tutanak özetlerinin oylanmasıyla devam etti. Gündeme alınan 15 maddenin 8’i İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na sevk edilirken 7 madde ise incelenmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk edildi.
Gündemde görüşülecek madde kalmadığından meclis 5 Şubat 2015 Perşembe günü saat 14.00’de yeniden toplanmak üzere kapandı.