Sahipsiz Hurda Araçlar Toplanıyor

Sahipsiz Hurda Araçlar Toplanıyor

Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde çevre görüntüsünü korumak adına boş arazi ve yollarda bulunan hurda yığınına dönmüş ve sahipsiz araçları topluyor.
Şehitkamil Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Selimiye Mahallesinde ve değişik mahallelerde bulunan hurda yığınına dönmüş sahipsiz araçları, çekiciyle bulundukları yerden kaldırılarak Şehitkamil Belediyesi’ne ait asfalt şantiyesine götürdü.
Yapılan hizmetten memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlar, “Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, bu tür hurda araçları toplamasını olumlu buluyoruz. Çünkü bu tür hurda araçlar, hem çevre kirliliğine neden oluyordu hem de araçların pas tutması nedeniyle çocuklarımız hastalık kapıyordu. Belediyemizin başlatmış olduğu bu çalışma sayesinde, çevre kirliliği büyük bir açıdan önlenmiş oldu. Bunun içinde başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve zabıta ekiplerimize çok teşekkür ediyoruz” dediler.
Zabıta Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, ilçe genelinde bulunan hurda ve sahipsiz araçların tümünün toplanarak, çevre kirliliğinin önünü geçilmesi için çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdürüleceği belirtildi.