Şampiyon sporculara spor salonu

Şampiyon sporculara spor salonu

Güçlü temsilcileri geride bırakarak 2 kupa kazanan Biz Olalım Spor Kulübü'nü tebrik eden Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kulübün kapalı spor salonu ihtiyacının giderilmesi için her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Okullar Arası İl Birinciliği Şampiyonası’nda mutlu sona ulaşan Biz Olalım Spor Kulübü, küçük kızlar kategorisinde 'Bursa Şampiyonu', yıldız kızlar kategorisinde ise 'Bursa ikincisi' oldu. Kız basketbol takımlarının iki kategoride de üstün başarı göstererek bölge şampiyonasında Bursa'yı temsil etme hakkı elde etmelerinden gurur duyduğunu ifade eden Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, belediye olarak başarılı kulüplerin çalışmalarını her zaman takdirle karşıladıklarını söyledi.

Başkan Kurtulan, "Elde ettikleri başarılarla Mustafakemalpaşa İlçesi’nin adını bölgesel ve ulusal düzeyde duyuran ve bölge şampiyonalarında Bursa’yı temsil edecek olan Yalıntaşlı gençlerimiz bilsinler ki, Yalıntaş’ın kapalı spor salonu ihtiyacının giderilmesi için her türlü desteği vereceğiz. Yalıntaş’a kapalı spor salonu yapımı tamamlanıncaya kadar Biz Olalım Spor Kulübü sporcularının antrenmanlarını gerçekleştirebilmeleri için ilçe kapalı spor salonuna ulaşımlarını Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak biz sağlayacağız" dedi.

Ziyarette sporcu aileleriyle görüş alışverişinde bulunan Başkan Kurtulan, "Yalıntaş'ın en büyük şansı Engin İlhan gibi özverili ve fedakâr bir öğretmene sahip olmasıdır. Kendisini öğrencilerine adamış, hiçbir menfaat beklemeksizin genç nesillere hizmet etmeyi ilke edinmiş ve onlara sporu sevdirmiş olan kardeşimizi kutluyorum. Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak her türlü çalışmasında Engin Öğretmen’in yanında olduğumuzu bilmesini istiyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Kurtulan’ın kendilerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Biz Olalım Spor Kulübü Başkanı İngilizce Öğretmeni Engin İlhan, "2011 yılında öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte kurduğumuz Biz Olalım Spor Kulübü’nün tek maddî kaynağı öğretmen maaşımdır. Bunun dışında herhangi bir gelirimiz yoktur. Gelir düzeyi son derece düşük ailelerin ikamet ettiği Yalıntaş mahallesindeki öğrencilerimle çok zor şartlarda başarı elde etme uğraşı içerisindeyiz. Yalıntaşlı gençlerin en önemli ihtiyacı olan kapalı spor salonu yapımında verecekleri her türlü destekten dolayı şahsım ve öğrencilerim adına Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne teşekkürü bir borç bilirim" diye kaydetti.