SAPANCA’DA PLAKET TÖRENİ YAPILDI

SAPANCA’DA PLAKET TÖRENİ YAPILDI

25 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleşen Emitt 2015 turizm fuarında açılan “5 MEVSİM SAPANCA” standına sponsor olarak katılan firmalara plaket töreni yapıldı.
Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer, Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gür, Belediye Meclis Üyesi Zeki Kovar ve sponsor firma yetkililerinin katıldığı tören Sapanca Sahil Bandı Şehrazad Restoran’da kahvaltılı olarak gerçekleşti. Sponsor olarak katılan firmalara verilen plaketler öncesinde konuşma yapan Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer, Emitt 2015 Turizm Fuarında “5 Mevsim Sapanca” standına olan ilgiden ve alınan ödülden dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek; “30 Mart Yerel Seçimlerinde göreve geldikten sonra Sapanca’yı Turizm Merkezi ve Eğitim üssü bir ilçe yapma doğrultusunda ki projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz proje ve çalışmaların sonuçları pozitif yönde olunca bizlerde mutlu oluyoruz. Vizyon olarak belirlediğimiz ilçemizin turizmle gelişmesi, eğitimle gelişmesi yönündeki çalışmalarımız devam etmekte. Sizlerin de katılımı ve desteği ile ilçemizi 365 gün 24 saat doyasıya yaşanılabilir bir Sapanca yapmak için çalışmaktayız. Emitt 2015 Turizm Fuarın da almış olduğumuz ödül için öncelikle Başkan Yardımcımız Osman Gür ile Kent Konseyi Turizm Komisyonundaki genç kardeşlerime ve maddi, manevi destek olan siz işletme sahiplerine teşekkür ediyorum” dedi.
Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan yapmış olduğu konuşmada; “Değerli Belediye Başkanım ve sizler gibi nazik, seçkin bir toplulukla birlikte böyle güzel ve anlamlı programa katılmaktan dolayı duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. İlçenin turizm alanında gelişmesi için önemli bir adım olan Emitt Turizm Fuarında Açılan 5 MEVSİM SAPANCA standına fuar organizasyon komitesi tarafından verilen ödülden dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gür ve bu işin mutfağında olan genç arkadaşları kutluyorum” diye konuştu.